Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μέλι Κυθήρων : "Γαστρονόμος" - τεύχος Οκτωβρίου μαζί με την "Καθημερινή" Αφιέρωμα στις Παραγωγούς Μαρία και Αθανασία Πρωτοψάλτη και το ΑΘΑΜΑΡΙ τους


Ειδική αναφορά στο εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι που παράγουν στα Κύθηρα οι αδερφές Μαρία και Αθανασία Πρωτοψάλτη (κόρες του Γιάννη Πρωτοψάλτη) κάνει το περιοδικό "Γαστρονόμος" - τεύχος Οκτωβρίου - που διανέμεται μαζί με την "Καθημερινή". Το περιοδικό επισημαίνει ότι πρόκειται για θαυμάσιο Τσιριγώτικο μέλι με διακριτικό άρωμα θυμαριού. Δε μοιάζει με άλλα νησιώτικα μέλια, καθώς είναι αληθινά φινετσάτο και λεπτόρρευστο, χωρίς να στερείται ουσίας. Το περιοδικό επικροτεί τόσο το προϊόν όσο και την καλόγουστη συσκευασία. Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Πρωτοψάλτη σπουδάζει Χημικός και 


η Αθανασία Τεχνολόγος Τροφίμων. Μπράβο τους και πάντα να έχουν επιτυχίες προβάλλοντας ταυτόχρονα το νησί μας με το εξαιρετικό προϊόν τους.


Οι νεαρές παραγωγοί, μαζί με τον "καθηγητή" μελισσοκόμο πατέρα