Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μανόλης Στάθης : Η Διαπραγμάτευση και Διεκδίκηση σα στάση Ζωής !!!

ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣΣίγουρα όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι. Έχουμε, το λιγότερο, διαφορετική κοινωνική καταγωγή που σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνει τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τελικά τη στάση και τη συμπεριφορά που δείχνουμε απέναντι στη ζωή και στις δυσκολίες της. 
Αυτό το πλέγμα καθορίζει και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να πετύχουμε τους ατομικούς, αλλά και συλλογικούς μας στόχους, να αποκτήσουμε μια θέση στον ήλιο όπως λέει και ο σοφός λαός.

ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ :Ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και προστασία από τις φυσικές καταστροφές

πυρ (2)Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τα μέτρα προστασίας και την πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές. Η παρουσίαση έγινε από τον ανθυποπυραγό Μαρινόπουλο Πέτρο που κράτησε καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών και των καθηγητών που την παρακολούθησαν.
Πηγή : http://lyk-kythir.att.sch.gr/

Κορίνα Θεοδωρακάκη : Η Τσιριγώτισσα δημοσιογράφος ξαναγυρίζει στα FM

Korina TheodorakakiΗ συμπατριώτισσά μας Κορίνα ανακοινώνει την επιστροφή της στο FLASH. 
"...Καλησπέρα σε όλες και σε όλους, όπου κι αν σας βρίσκω. Αύριο ξαναγυρίζω στα fm. Ο FLASH, αυτοδιαχειριζόμενος πια, είναι στον αέρα. Κι εγώ μαζί κάθε Σάββατο και Κυριακή, 12 με 2 το μεσημέρι για αρχή.Μεγάλη στιγμή, μετά από 2 χρόνια σιωπής. Κάποιοι κουράστηκαν και έδωσαν ψυχή και τα κατάφεραν, να ακουστούμε ξανά. Και τους αξίζει ένα ευχαριστώ από μας τους υπόλοιπους. Συντονιστείτε στην Αθήνα στα fm κι αν είστε εκτός Αθηνών ή εκτός συνόρων, μέσω διαδυκτίου στο live24.gr. Σας χρειαζόμαστε, γιατί εσείς είστε η δύναμή μας, εσείς είστε η καμπάνια μας για να μαθευτεί ότι είμαστε στον αέρα.....". Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάλι.


Πηγή : Korina Theodorakaki (facebook)

Η Κρίση των Ιμίων

Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστέλλουν την ελληνική σημαία και υψώνουν την τουρκική.Η κρίση των Ιμίων κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996, σε μια εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη έκανε τα πρώτα της βήματα, φέρνοντας Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης.
Το επεισόδιο εντάσσεται στο πλαίσιο των ελληνο- τουρκικών διαφορών στο Αιγαίο, που εμφανίσθηκαν δυναμικά στο προσκήνιο μετά τη Μεταπολίτευση.

Ελένη Χάρου : Στον αναφυσό με Γαρμπή θαλασσωμένο


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στα Κύθηρα όταν έχει γερή θάλασσα, είναι ο αναφυσός, δηλαδή ένα βαθύ ρήγμα σε βραχώδη ακτή.....






Περιφέρεια Αττικής : «Να οικοδομήσουμε ένα κοινωνικό μέτωπο εργασίας και δημοκρατίας. Μια αποτελεσματική ασπίδα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας». Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου σε Ημερίδα του ΕΚΑ και ΙΝΕ ΓΣΕΕ.


 Χαιρετισμό απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με θέμα: «Συνδικάτα και μετανάστευση: Νέες προκλήσεις στην εποχή της κρίσης».
Η Περιφερειάρχης, στο χαιρετισμό της, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «…η κατηγορία των μεταναστών ανήκει στις ζώσες δυνάμεις της μισθωτής εργασίας. Σε εκείνες δηλαδή τις κατηγορίες εργαζομένων, όπως οι νέοι και οι γυναίκες αλλά και οι «ευέλικτα απασχολούμενοι», όπως έχει επικρατήσει ο ευφημισμός για τους εργαζόμενους με τα μειωμένα δικαιώματα ειδικά στη σημερινή περίοδο κρίσης».

Θεατρικό Εργαστήρι Κυθήρων :‎Κοπή Βασιλόπιτας πρόσκληση


Πηγή : Θεατρικό Εργαστήρι Κυθήρων

Πρόγνωση καιρού : Σάββατο 31-01-2015




Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.

Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βάση Ετοιμότητας Κυθήρων : ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!!

Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων : Έτοιμη η ηλεκτρονική βάση για τα δεσποζόμενα ζώα


Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμο η ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα δεσποζόμενα ζώα του Δήμου είναι έτοιμη, όσοι έχουν τοποθετήσει τσιπάκια στα ζώα τους μπορούν να τα δηλώσουν. Ακολουθεί και η ανακοίνωση του   Δήμου.http://www.kythira.gr/downloads/microchip_anim.pdf

Πηγή : Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων ( facebook )

Βιβλιοθήκη Κυθήρων : ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ -30 Ιανουαρίου- ΑΛΛΟΤΕ, στα 1948 έξω από τον οίκο Μπίρλα πυροβολείται από φανατικό ινδουιστή ο Μαχάτμα Γκάντι

Ο Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι (γενν. 1869) υπήρξε μία από τις ελάχιστες ιστορικές περιπτώσεις όπου η πολιτική δράση των μαζών συνενώθηκε με την ασκητική μορφή του εμπνευστή της, η πνευματική παρακαταθήκη ενός έθνους με την θετική επέμβαση στην παγκόσμια σκηνή, η παθητική στάση της μη-βίας με την ενεργητική και δραστική αντίσταση, η ανάγκη της ιστορικής στιγμής με την πανανθρώπινη αναζήτηση της αλήθειας.

Δελτίο Τύπου LANE SEA LINES για την ακύρωση του σημερινού δρομολόγιου του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ

Η LANE SEA LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το σημερινό δρομολόγιο, 30/01/2015, του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ από Πειραιά (17:00) προς Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος και η επιστροφή θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Οι Τρεις Ιεράρχες

 Κάθε χρόνο, στις 30 Ιανουαρίου, η Χριστιανική Εκκλησία τιμά από κοινού τους τρεις Μεγάλους Πατέρες και Οικουμενικούς Δασκάλους, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Στην Ελλάδα τιμώνται ως προστάτες της εκπαίδευσης και των γραμμάτων.
Η εορτή των Τριών Ιεραρχών εισήχθη στην εκκλησία στα μέσα του 11ο αιώνα από τον λόγιο και μητροπολίτη Ευχαίτων Ιωάννη Μαυρόποδα (1000-1070), επί  αυτοκράτορος Κωνσταντίνου Θ' του Μονομάχου (1000-1055).

Πρόσκληση για συνεδρίαση προς τα μέλη της Oικονομικής Eπιτροπής Δήμου Κυθήρων


Ο κ. Στράτος Χαρχαλάκης, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, καλεί τα μέλη της  σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος» στη Χώρα Κυθήρων στις 2-2-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής φέτος στην έκθεση FERIENMESSE στη Βιέννη Στα άμεσα σχέδια της για το Α΄ Εξάμηνο του 2015, η συμμετοχή στις σημαντικότερες εκθέσεις Τουρισμού της Ευρώπης


Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση FERIENMESSE, που πραγματοποιήθηκε από τις 15-18 Ιανουαρίου στη Βιέννη, με τη συμμετοχή της στο περίπτερο του ΕΟΤ. 
Από το εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Αττικής πέρασαν, οι σημαντικότεροι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και πολλοί εν δυνάμει επισκέπτες της Αττικής όπου ενημερώθηκαν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της και των νησιών του Αργοσαρωνικού, καθώς και για το μοναδικό πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν που κατατάσσει την Αττική–Αθήνα ανάμεσα στους καλύτερους city break ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 


Γιατί δεν πρέπει να δίνουμε tablet στα νήπια

Γιατί δεν πρέπει να δίνουμε tablet στα νήπιαΣε πρόσφατο άρθρο τους οι New York Times, επισημαίνουν μία αισθητή αύξηση στο χρόνο που περνάνε τα νήπια μπροστά στην οθόνη, είτε tablet, είτε έξυπνων κινητών. Πόσο ασφαλές είναι αυτό όμως και τι επίδραση μπορεί να έχει στα παιδιά καθώς μεγαλώνουν;

Πρόγνωση καιρού : Παρασκευή 30-01-2015




Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.

Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προκλητική απόφαση των διορισμένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Πελοποννήσου και Αττικής για την ΟΕΔΑ Φυλής



Την προκλητική και απαράδεκτη απόφαση των γενικών γραμματέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Γιώργου Διδασκάλου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα, σχετικά με τη μεταφορά 4.000 τόνων σκουπιδιών της Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής, καταγγέλλει η Περιφέρεια Αττικής.
Πρόκειται για απόφαση που έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη βούληση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής να βάλει τέλος στο αποτυχημένο status quo διαχείρισης  σύμμεικτων απορριμμάτων με τελικό αποδέκτη τη Φυλή.

Από τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού η κεντρική διαχείριση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση της φτώχειας



Τη θέση ότι η διαχείριση και υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων από τα ευρωπαϊκά ταμεία επιχειρησιακών προγραμμάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση της φτώχειας, να γίνεται από τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού, που διαθέτουν διαχειριστική επάρκεια, επαναδιατύπωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με αφορμή την ανοικτή, μέχρι 13 Φεβρουαρίου, διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους ΤΕΒΑ/FEAD» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Γιώργης Δρυμωνιάτης : Από την ΙΧΝΗ ΠΑΧΝΗΣ

Πρωί-πρωί
Νάτος ξανά.
Τα μάτια, αχ τα μάτια μου
δεν είναι ικανά 
να τον κοιτάξουνε στα μάτια,
αλλ' όμως η καρδιά μου τον χωρά.
Απ' το παράθυρό μου τρύπωσε στα στήθη μου.
Κουβαλητής χαράς ο αδερφός μου,
αγέρωχος σαν θάνατος,
ζωή μού μεταγγίζει.
"Αν αγαπάς,
ποτέ στη μοναξιά δεν είσαι μόνος",
ψιθύρισε καθώς με ολοφωτούσε.
Μου χάρισε πρωί πρωί
ένα σκυλάκο κι ένα γάτο.
Χέρια μαζί. Δώρο ζωής.
Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε πολύ.
Εγώ κι ο Ήλιος.
Κι Είμ' ευτυχής που με αγαπά, πρωί-πρωί.
γ.π.κ-δρ.
Από την ΙΧΝΗ ΠΑΧΝΗΣ

Η Μάχη της Καστέλας

Πίνακα του Θεόδωρου ΒρυζάκηΠολεμική αναμέτρηση μεταξύ Ελλήνων και Οθωμανών στο λόφο της Καστέλας στον Πειραιά, που κατέληξε σε νίκη των ελληνικών όπλων.
Η αυγή του 1827 βρήκε την Επανάσταση στη Στερεά Ελλάδα να φυλλορροεί. Ο Μεχμέτ Ρεσίτ Πασάς, γνωστότερος ως Κιουταχής, έχοντας καταλάβει την Αθήνα, πολιορκούσε στενά την Ακρόπολη, ενώ ο Καραϊσκάκης προσπαθούσε να σταθεροποιήσει τις ελληνικές θέσεις στη Βοιωτία. Μετά την ήττα των ελληνικών δυνάμεων στο Καματερό (27 Ιανουαρίου 1827), ο Κιουταχής, που στρατοπέδευε στα Πατήσια, θέλησε να εκμεταλλευτεί την επίδρασή της στο ηθικό των πολιορκημένων της Ακρόπολης και την ίδια ημέρα τους απέστειλε επιστολή-τελεσίγραφο:

Περιφέρεια Αττικής : 3η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Βιβλιοθήκη Κυθήρων : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ενημερώνει το εκπαιδευτικό και αναγνωστικό κοινό, τους γονείς των μαθητών και όλους τους Φίλους – Εθελοντές ότι από το Σάββατο 31/01/2015 και κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης, στα Κοντολιάνικα, προγράμματα από συνεργάτιδες παιδαγωγούς που επιθυμούν να συνδράμουν το έργο μας σε εθελοντική βάση. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού, με σκοπό την εξοικείωσή τους με την ιδέα και τις λειτουργίες της βιβλιοθήκης και τις δυνατότητες χρήσης των βιβλίων μέσα από ποικίλες δραστηριότητες (αφήγηση, δραματοποίηση, κουκλοθέατρο, εικαστικά, προβολές).

Πρόγνωση καιρού : Πέμπτη 29-01-2015




Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.

Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών





Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ελένη Χάρου : ΤΖΟΥΑΝΝΙΑΝΙΚΑ, Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

Τα Τζουννιάνικα είναι ένας μικρός παλαιός συνοικισμός στα Κύθηρα στην περιφέρεια του Καστρίσου. Είναι δίπλα στο Κυπέρι (Φριλιγκιάνικα) και στα Καστρισιάνικα και οφείλει το όνομά του σε κάποιον Τζουάννε Κασιμάτη που μαζί με το Χαραμουντάνη ήταν τα επικρατέστερα επώνυμα του χωριού. Η περιοχή φαίνεται ότι κατοικείται από πολύ παλιά. Μαρτυρείται το 16ο αι. αλλά τα βυζαντινά μνημεία στην ευρύτερη περιοχή δείχνουν ότι θα πρέπει

Δήμος Κυθήρων : Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 27-01-2015


Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 27/01 το Δημοτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του κ. Λάζαρου Βέζου. Από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης παρόντες μόνο οι κ.κ. Εμμανουήλ Χάρος και Αντώνης Λαχανάς. Ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κομηνός ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τα εξής ζητήματα (ο κ. Δήμαρχος βρίσκεται στα Αντικύθηρα):

Δρομολόγια «Παναγία Τήνου» έως 27/2/2015

10926449_598740840256436_4970215513131052175_nΗ Lane Sea Lines,δημοσίευσε τον πίνακα δρομολογίων του πλοίου «Παναγία Τήνου»,για Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο,μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.








Κωσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Δήλωση

Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος"Ευχαριστώ ολόψυχα για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Η ΝΔ είναι η παράταξη των ιστορικά δικαιωμένων επιλογών με παρελθόν, παρόν και μέλλον".




Πηγή : Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (facebook)

Από τον αγώνα γαι την "κατάληψη " μιας θέσης στο πλοίο Παναγία Τήνου την Κυριακή βράδυ στο Δακόφτι





Ο Αγώνας για "θέση".











Αλκίνοος Ιωαννίδης ("ο Τσιριγώτης"): Σήμερα ο τόπος μου από κακό παράδειγμα γίνεται πρόταση

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έγραψε ένα κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως "κερδίσαμε μια μάχη απέναντι στο φόβο". Ο ερμηνευτής του "Προσκυνητή" εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών, παρά το γεγονός πως σημείωσε στο κείμενό του ότι ποτέ δεν ανήκε σε κάποιο κόμμα, ώστε να μπορεί να γράφει από την καρδιά του. Αναφέρθηκε σε μια νίκη απέναντι στο φόβο, την κακογουστιά, την ασχήμια, την ανηθικότητα και την ανοησία που μας μικραίνει.

Ταλαιπωρία για 127 επιβάτες του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Ταλαιπωρία για 127 επιβάτες του «Βιτσέντζος Κορνάρος»Επιστρέφει στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» που μεταφέρει 127 επιβάτες. Το πλοίο είχε αναχωρήσει στις 21:00 για Mήλο - Θήρα - Aνάφη - Kάσο - Kάρπαθο - Διαφάνι - Xάλκη - Pόδο.

Πρόγνωση καιρού : Τετάρτη 28-01-2015




Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.

Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κύθηρα : ME TO BΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ

Όπως όλα τα νησιά στις ελληνικές θάλασσες, τα Κύθηρα πρωτοεμφανίζονται σε ένα πολύ σημαντικό χειρόγραφο νησολόγιο των αρχών του 15ου αιώνα, το “Liber Insularum Archipelagi” το οποίο έγινε και πρότυπο για τα μεταγενέστερα νησολόγια, όπως αυτά των B. dalli Sonetti (1485) και Β. Bordone (1547). Ο Sonetti συνοδεύει τους χάρτες με έμμετρα κείμενα, ενώ ο Bordone σημειώνει στους ιδιότυπους χάρτες του πληροφορίες, μεταξύ άλλων, για τους μύθους, το κλίμα και την ιστορία του νησιού.

Ο Νέος Προσανατολισμός των ΜΜΕ.


Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναζητώντας τη Νέα Εξουσία, όπως έκαναν πάντα και σε όλα τα επίπεδα Διοίκησης !!!













ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Το υπουργικό σχήμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε και η είδηση κάνει τον γύρο της Ελλάδας και της Ευρώπης. 
Ισχυρή κυβέρνηση με μικρό και ευέλικτο σχήμα επιλέγει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να στείλει μήνυμα προς το εξωτερικό και τους δανειστές, αλλά και προς το εσωτερικό της χώρας.