Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τι αλλάζει στην απογραφή προσωπικού στο Δημόσιο – Πώς επηρεάζονται οι προσλήψεις (εγκύκλιος)

Νέα εφαρμογή απογραφης των δημοσίων υπαλλήλων πρόκειται να θέσει σύντομα σε λειτουργία το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Aνασυγκρότησης. Αυτό προβλέπει εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου σύμφωνα με την οποία το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου θα ονομαστεί πλέον «Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου» και σε αυτή θα απογράφεται στο εξής και το προσωπικό των Ν.Π.Ι.Δ., το οποίο μέχρι τώρα έπρεπε να μεταβεί σε άλλη διεύθυνση.

Τι σημαίνουν για την υγεία σας οι αριθμοί στον πάτο των πλαστικών μπουκαλιών


Στις μέρες μας όλοι μας κυκλοφορούμε καθημερινά με ένα τουλάχιστον πλαστικό μπουκάλι νερού στο χέρι. Καταναλώνουμε δεκάδες τροφές συσκευασμένες σε διάφορα πλαστικά δοχεία και μία μόνο επίσκεψη σε ένα σουπερμάρκετ, αρκεί για να μας κάνει να καταλάβουμε το μέγεθος της εξάπλωσης του πλαστικού στη ζωή μας.

Σε αρκετές από αυτές τις πλαστικές συσκευασίες μπορεί να βρεθούν επικίνδυνες και βλαβερές ουσίες για την ανθρώπινη υγεία. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη σήμανση που υπάρχει στο κάτω μέρος των μπουκαλιών και των πλαστικών δοχείων. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τριγωνικό σύμβολο αλλά και στον αριθμό που αναγράφεται μέσα σε αυτό. Κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει και μία διαφορετική χημική ουσία.

Δείτε παρακάτω τι αντιπροσωπεύουν τα σύμβολα και οι αριθμοί τους :

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 10.000 ανέργων μέσω ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ – Η προθεσμία για τις αιτήσεις επιχειρήσεων

Λήγει την Τρίτη 30-06-2015 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.
Πηγή: Aftodioikisi.gr

Πρώτη πράξη αντίστασης

Η σημαία που κατέβασαν o Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας
Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος (γ. 9/9/1922) και ο Λάκης Σάντας (γ. 22/2/1922) ήταν δύο νεαροί φοιτητές, που δάκρυζαν, όπως και χιλιάδες Αθηναίοι, βλέποντας τη γερμανική σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη. Το χιτλερικό σύμβολο προκαλούσε την ελληνική υπερηφάνεια. Έπρεπε, λοιπόν, να κατέβει…

Πρόγνωση καιρού: Σάββατο 30-05-2015

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών






Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δήμος Κυθήρων : Δελτίο Τύπου για το δίκτυο ύδρευσης, που είναι εκτεταμένο και δαιδαλώδες και παρουσιάζει πολλά προβλήματα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015 έχουν ξεκινήσει οι δημοπρατήσεις σημαντικών έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Μεγάλο βάρος δίδεται στο δίκτυο της ύδρευσης, που είναι εκτεταμένο και δαιδαλώδες και παρουσιάζει πολλά προβλήματα, τα οποία σε συνδυασμό με το μειωμένο προσωπικό, δεν μπορούν πάντοτε να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Παράταση προγραμμάτων πρόσκλησης επιβατικών οχημάτων και φορτηγών ιδιωτικής χρήσης, με έδρα στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, για αρχικό τεχνικό έλεγχο


Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι παρατείνεται ο τεχνικός έλεγχος  των δικύκλων (μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης και φορτηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο μικτό βάρος έως 3,5 τόνους, με έδρα στους Δήμους Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Ελένη Χάρου : Η ΝΑΤΣΙΟΝΑ




Οι ναυτικοί στα Κύθηρα όταν δουν κάποιο πλεούμενο να μπαίνει στα λιμάνια μας, η αν δουν κάποιον ξένο άγνωςτο να κυκλοφορεί ρωτάνε " ίντα νατσιόνα είναι;" Δηλαδή ποιας εθνικότητας είναι. Η λέξη προέρχεται απο το Ιταλικό natione που σημαίνει έθνος, κράτος.

Πηγή : Ελένη Χάρου ( facebook )

Σαν Σήμερα : Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατ' όνομα υπήρχε τις παραμονές της Άλωσης. Ήταν περιορισμένη, κυρίως, στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες σκόρπιες περιοχές, όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά. Οι θρησκευτικές έριδες, οι εμφύλιες διαμάχες, οι σταυροφορίες, η επικράτηση του φεουδαρχισμού και η εμφάνιση πολλών και επικίνδυνων εχθρών στα σύνορά της είχαν καταστήσει την πάλαι ποτέ Αυτοκρατορία ένα «φάντασμα» του ένδοξου παρελθόντος της.

Πρόγνωση καιρού: Πέμπτη 29-05-2015





Γεν
ική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δραστηριότητες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κατά την επίσκεψη του στα Κύθηρα


Τα Κύθηρα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για τον εορτασμό της επετείου  ένταξης των Επτανήσων στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του  :
-        Συζητήθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους του νησιού. Εκφράστηκε η ανησυχία για την υπάρχουσα κατάσταση και η ανάγκη για σταθερή λύση του προβλήματος. Ειδικά για την επαναδρομολόγηση του πλοίου «Βιντσέντζος Κορνάρος», ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε την πληροφορία ότι το πλοίο, μετά την προμήθεια των ανταλλακτικών,  θα επανέλθει στα δρομολόγια από την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Ελένη Χάρου : Η ΣΟΥΑΤΖΑ


Στην κουζίνα του παλιού Τσιριγωτικου σπιτιού ψηλά στον τοίχο απαραιτήτως υπήρχε η σουάτζα, μια μακριά σανίδα, ένα ράφι στηριγμένο στον τοίχο, στο οποίο αράδιαζαν τα καλογυαλισμένα μπακιρικά, η τα ψημένα καρβέλια, η άλλα τρόφιμα και σκεύη. Η λέξη προέρχεται απο την ιταλική λέξη Soaza. Στη φωτό σουάτζα σε παλιό σπίτι στη Χωρα με τα διακοσμητικά πλέον παλια μπακιρένια σκεύη της κουζίνας.




Πηγή : Ελένη Χάρου (facebook)

Στην Ελβετία η έκθεση από το Ναυάγιο των Αντικυθήρων!



Στην Ελβετία μεταφέρεται το φθινόπωρο του 2015 η έκθεση από το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, ανεβάζοντας κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη στην Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων

Εμφάνιση συνάντηση με ΕΟΚΑ.jpg
Την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) επισκέφτηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα ΑΜΕΑ, Βιβή Τσαβαλιά.

ΣΥΡΙΖΑ Κύθηρα : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΒΑΤΙΚΩΝ 23.05.2015

Εμφάνιση 7c7c0210.pngΟ λιμενάρχης Νεαπόλεως έδωσε για διαβούλευση έναν ειδικό κανονισμό λειτουργίας του λιμανιού, σύμφωνα με τον οποίο επιτρέπεται να αγκυροβολούν πλοία για αλλαγή πληρωμάτων και τη διενέργεια ήπιων -υποτίθεται- δραστηριοτήτων στον όρμο Βοιών, δηλαδή μεταξύ Νεάπολης, Κυθήρων και Ελαφονήσου. Πλην όμως ουδέν εκ των αγκυροβολούντων πλοίων σέβεται τα υποτιθέμενα όρια αγκυροβολίας με αποτέλεσμα πολλές φορές λόγω κορεσμού αγκυροβολημένων πλοίων εντός του όρμου να αγκυροβολούν και εκτός αυτού και δη σε απόσταση αναπνοής από τις παραλίες της Κακιάς Λαγκάδας και Αγίας Πελαγίας και μάλιστα εντός του διαύλου διέλευσης.

Γρηγόρης Λαμπράκης 1912 – 1963

Γρηγόρης ΛαμπράκηςΓιατρός, αθλητής, πολιτικός, μα πάνω απ' όλα αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Ειρήνης. Γεννήθηκε στην Κερασίτσα Αρκαδίας στις 3 Απριλίου 1912. Μετά το τέλος των εγκύκλιων σπουδών του μετέβη στην Αθήνα και εισήλθε στην Ιατρική. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και αναδείχθηκε δέκα φορές βαλκανιονίκης στο άλμα εις μήκος, ενώ επί 23 χρόνια (1936-1959) κατείχε το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος.

Πρόγνωση καιρού: Τετάρτη 27-05-2015





Γεν
ική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συνάντηση με Ελβετούς τουριστές που βρίσκονται στο νησί μας είχε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης τη Δευτέρα 25 Μαίου στο Δημαρχείο.



Συνάντηση με Ελβετούς τουριστές που βρίσκονται στο νησί μας είχε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης τη Δευτέρα 25 Μαίου στο Δημαρχείο. 
Οι επισκέπτες προέρχονται από το Ελβετικό Σχολείο Migros Clubschule Basel και όλοι τους διδάσκονται την Ελληνική Γλώσσα από τις συνοδούς - καθηγήτριες Ευθυμία Γιαμαλίδη και Έλενα Βάλαχ.
Οι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα Κύθηρα και παράλληλα ήταν ενήμεροι για την έκθεση για το Ναυάγιο και το Μηχανισμό των Αντικυθήρων που ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βασιλείας. 

Συννεφιά με βροχές από το μεσημέρι

Συννεφιά με βροχές από το μεσημέριΠρόσκαιροι όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τοπικές βροχές στα νότια από το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης κυρίως στα νότια.Αρχικά γενικά αίθριο καιρό περιμένουμε στην Αττική. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασια από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Εκδήλωση μνήμης για τους θανόντες εν υπηρεσία για την Εθνική Ανεξαρτησία – Κυριαρχία και Αξιοπρέπεια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια στην εκδήλωση μνήμης για τους θανόντες εν υπηρεσία για την Εθνική Ανεξαρτησία – Κυριαρχία και Αξιοπρέπεια Ιερολοχίτες και Λοκατζήδες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μνημείο των πεσόντων στο Καβούρι.

Αντώνης Χριστοφορίδης 1918 – 1985

Ο Αντώνης Χριστοφορίδης το 1938Έλληνας πρωτοπυγμάχος, πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των μέσων βαρών (1938 - 1939) και παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των ημιβαρέων βαρών (1941) της επαγγελματικής πυγμαχίας.
Ο Αντώνης Χριστοφορίδης γεννήθηκε στη Σμύρνη στις 26 Μαΐου 1918 και ήρθε πρόσφυγας στην Αθήνα το 1922, αμέσως μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Πρόγνωση καιρού: Τρίτη 26-05-2015





Γεν
ική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κυβέρνηση vs Εργαζόμενοι

Σταδιακή περικοπή της προσωπικής διαφοράς που λαμβάνουν 66.000 δημόσιοι υπάλληλοι και κατάργηση των μη μισθολογικών παροχών που αποδίδονται σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο νέου μισθολογίου που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από το 2016.


Επανέρχονται οι σχολικοί φύλακες

Οι δήμαρχοι θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση πράξεων κατάταξης των σχολικών φυλάκων (5.6.2015) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς στις παλιές τους θέσεις, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους.



«Ραβασάκια» από ΙΚΑ – Συνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν επιδόματα


Τα επιδόματα που έπαιρναν καλούνται να επιστρέψουν χιλιάδες συνταξιούχοι, που παίρνουν «ραβασάκι» από το ΙΚΑ.

Πρόκειται για ασφαλισμένους από τους οποίους ζητείται να επιστρέψουν το επίδομα συζύγου αναδρομικά για 10 χρόνια, καθώς διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ότι οι συνταξιούχοι έπαιρναν αυτό το επίδομα χωρίς να το δικαιούνται, θεωρώντας μάλιστα ότι το λάμβαναν γνωρίζοντας ότι παρανομούν.

Φιλαρμονική Ποταμού - Potamos Philharmonic : "Επίσκεψη Προέδρου της Δημοκρατίας στην πρόβα της Φιλαρμονικής"

Ο πρώτος πολίτης της χώρας μας έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί στον χώρο μας, την Πέμπτη 21 Μαϊου, συνοδευόμενος από τον υπουργό κ. Δρίτσα, την περιφερειάρχη κ. Δούρου, τον κ. Δήμαρχο τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και άλλους επισήμους. Ξεναγός στην βόλτα του στον Ποταμό, ο Κοσμάς Μεγαλοκονόμος. Ευχαριστούμε την Ρενάτα Πανταζίδου και τον Τάκη Πολίτη για τις φωτογραφίες.

Πιερ Μπασλέ 1944 – 2005

Πιερ ΜπασλέΔημοφιλής γάλλος τραγουδοποιός. Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1944 στην πόλη Ρουμπέ της Βόρειας Γαλλίας. Έγινε γνωστός έξω από τα σύνορα της χώρας του για τη μουσική των ταινιών του Ζιστ Ζεκέν «Εμμανουέλλα» (1974) και «Ιστορία της Ο» (1975), δύο ταινίες ανθολογίας του ερωτικού κινηματογράφου.

Πρόγνωση καιρού: Δευτέρα 25-05-2015





Γεν
ική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το μετρό προς Πειραιά «ξεκουράζεται» και συνεχίζει

Αγία ΒαρβάραΕπόμενος σταθμός, Μανιάτικα. Τις ημέρες αυτές ο μετροπόντικας που κατασκευάζει την επέκταση του μετρό προς τον Πειραιά «ξεκουράζεται» στη Νίκαια, προκειμένου να συντηρηθεί και να συνεχίσει τη διαδρομή του. Το έργο που θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων μεγάλων δήμων του Πειραιά συνεχίζει μέσα σε δύσκολους καιρούς να προχωρεί, με μια μικρή μόνο καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα που τοποθετεί την ολοκλήρωσή του στο 2018.

Μια ομάδα για τα δικαιώματα των παιδιών



«Το αγαθό που παράγουμε και προάγουμε εμείς είναι το γέλιο». Ετσι λένε τα μέλη της ομάδας νεανικού θεάτρου «Συντεχνία του Γέλιου», της οποίας την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν» στο θέατρο Πορεία σίγουρα θα θυμόσαστε.





Το τραγούδι «Heroes» της Σουηδίας κέρδισε τον 60ο διαγωνισμό της Eurovision

Ο 28χρονος Σουηδός Μανς Ζελμερλόου και το τραγούδι «Heroes» που μιλούσε για το μπούλινγκ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 60ου διαγωνισμού της Eurovision.



Οδηγός... επιβίωσης για φορολογούμενους - Πώς να συμπληρώσετε σωστά τη δήλωση σας

Οδηγός... επιβίωσης για φορολογούμενους - Πώς να συμπληρώσετε σωστά τη δήλωση σας - Media
Αλλαγές στον λογαριασμό της Εφορίας για εκατομμύρια φορολογουμένους φέρνουν οι νέοι κωδικοί των φορολογικών δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά από όλους μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη στη Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών “H έννοια της «νησιωτικότητας» να επανανοηματοδοτηθεί δυναμικά”

Χαιρετισμό στην 37η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών απέστειλε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης τόνισε:




Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων : ΓΡΑΠΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ 318 ΠΑΤΕΡΩΝ
ΤΗΣ Α' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ (24-5-2015)

Στό σημερινό Εὐαγγέλιο ἀκούσαμε τήν Ἀρχιερατική προσευχή τοῦ Κυρίου γιά τήν ἑνότητα τῶν μαθητῶν Του, πού ἔλεγε : «ἵνα ὦσιν ἕν καθώς ἡμεῖς». Προσευχήθηκε ἐπίμονα στόν οὐράνιο Πατέρα γιά τήν ἑνότητα τῶν μαθητῶν του, ἀλλά καί γιά τήν Ἐκκλησία Του. Ἡ ἀληθινή ἑνότητα ξεκινάει καί ἔχει πρότυπο τήν Ἁγία Τριάδα· γι' αὐτό λέγει ὁ Χριστός «καθώς ἡμεῖς». Ὅπως εἶναι ἑνωμένα τά τρία πρόσωπα τῆς Ἁγίας Τριάδος, ἔτσι πρέπει νά εἶναι ἑνωμένοι καί οἱ πιστοί. Μέ βάση τήν ἀλήθεια καί τήν ἀληθινή ἀγάπη.



Πρόγνωση καιρού: Κυριακή 24-05-2015

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος.
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα/άνεμος επιφανείας στα 10μ.
Πρόγνωση καιρού θάλασσας Κυθήρων 6 ημερών