Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Κυθήρων : Τηλεφωνική επικοινωνία του Δήμαρχου Κυθήρων με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο



Τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Εξοχώτατο κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε το πρωί της Τετάρτης 25/2 ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, προκειμένου να τον συγχαρεί και τηλεφωνικά για την επάξια εκλογή του στο Ύπατο Πολιτειακό Αξίωμα. Ο κ. Πρόεδρος επιβεβαίωσε στον κ. Δήμαρχο ότι τα Κύθηρα παραμένουν για τον ίδιο ένας αγαπημένος προορισμός, καθώς ο κ. Παυλόπουλος συνδέεται από ετών με το νησί και με σημαντικές προσωπικότητες του τόπου μας.
Ο κ. Δήμαρχος τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το νησί μας στις 21 Μαΐου, εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμά του και ο κ. Πρόεδρος ανταπέδωσε καλώντας τον κ. Δήμαρχο να επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του κ. Προέδρου. Τέλος, ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις ειλικρινείς ευχές του ιδίου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κυθηραϊκού και Αντικυθηραϊκού λαού για επιτυχή και ευδόκιμη θητεία.


Πηγή : Δήμος Κυθήρων