Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δείτε τους νέους αναλυτικούς χάρτες του Μετρό της Αθήνας

Δείτε τους νέους αναλυτικούς χάρτες του Μετρό της Αθήνας από το ypodomes.comΣτην δημοσιότητα σας δίνει σήμερα το ypodomes τους νέους ενημερωμένους χάρτες για το Μετρό της Αθήνας. Πρόκειται για 4 χάρτες, ένα για κάθε γραμμή με λεπτομέρειες, συνδέσεις με άλλες γραμμές ή άλλα μέσα και χρήσιμες πληροφορίες. Ας δούμε αναλυτικά τους 4 χάρτες:

ΓΡΑΜΜH 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ
Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 24 σταθμούς της γραμμής 1 αλλά και τον μελλοντικό σταθμό ΚΑΜΙΝΙΑ. Επίσης επισημαίνεται η υπογειοποίηση της γραμμής στο τμήμα Φάληρο-Πειραιάς. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.



ΓΡΑΜΜΗ 2 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-ΙΛΙΟΝ
Σε αυτό το χάρτη θα δούμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 2 αλλά και τις δύο μελλοντικές επεκτάσεις προς Ίλιον και Γλυφάδα. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα στην γραμμή 2 εντάχθηκαν οι επεκτάσεις Άγιος Αντώνιος-Ανθούπολη και Άγιος Δημήτριος-Ελληνικό. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


 
ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε τους 20 σταθμούς της γραμμής 3, την επέκταση μέχρι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στονΠειραια που είναι υπό κατασκευή και προβλέπεται η ολοκλήρωση της το 2018. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


ΓΡΑΜΜΗ 4 ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
Σε αυτό το χάρτη βλέπουμε την γραμμή 4, χωρισμένη ανά τμήματα. Με έντονο πορτοκαλί το πρώτο τμήμα ΆΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΓΟΥΔΗ ενώ με διαφορετικούς χρωματισμούς ακολουθούν τα τμήματα ΓΟΥΔΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ και ΜΑΡΟΥΣΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ. Δεν περιλαμβάνεται ο κλάδος ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ καθώς πιθανότατα θα αποτελέσει την νέα 5η γραμμή του Μετρό της πόλης. Πατήστε πάνω στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.



ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Δείτε την απεικόνιση όλων των παραπάνω σε ένα χάρτη. Όλες οι γραμμές, οι διασυνδέσεις με τις άλλες γραμμές και τα άλλα μέσα.



Πηγή :ypodomes.com