Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Κυθήρων: Συμμετοχή του Δήμου Κυθήρων στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2014

Κατόπιν της υπ’ αρίθμ. 139/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κυθήρων θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2014.Ο Δήμος θα καλύψει τη δαπάνη του περιπτέρου και οι επαγγελματικοί σύλλογοι θα πλαισιώσουν την παρουσία των Κυθήρων παρουσιάζοντας τα προϊόντα τουρισμού που προσφέρουν. Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να προβληθούν στην εν λόγω έκθεση να επικοινωνήσουν με το Δήμο Κυθήρων, τηλ. 2736031213, ή με τον επαγγελματικό σύλλογο που ανήκουν για περισσότερες πληροφορίες.

Διευκρινίζουμε ότι οι επιχειρήσεις καταλυμάτων, (Ξενοδοχεία, Ενοικ. Δωμάτια, βίλες κλπ), θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν σήμα του ΕΟΤ για να έχει την δυνατότητα ο Δήμος να τοποθετήσει τα έντυπά τους στο σταντ του.Η έκθεση θα διεξαχθεί από 13 έως 16 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό χώρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη και ο Δήμος Κυθήρων θα βρίσκεται στο περίπτερο 13 stand 30.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! : Η συλλογή και μεταφορά του υλικού των επαγγελματιών που επιθυμούν να προβληθούν στην έκθεση θα γίνει με ευθύνη των Επαγγελματικών τους συλλόγων ή των ιδίων των επιχειρηματιών, οι οποίοι μπορούν να στείλουν το υλικό τους, το οποίο θα διανεμηθεί δωρεάν, με courier ή με μεταφορική στην Δ/νση :

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / HELEXPO
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2014
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13, ΣΤΑΝΤ 30
ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ
Το υλικό πρέπει να παραδοθεί μέχρι την Τετάρτη 12/11 στις 20:00’ μμ 
Υπεύθυνος για την παραλαβή του υλικού : 
Παναγιώτης Γιαννιώτης τηλ. 6944290863

Πηγή : Δήμος Κυθήρων