Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων : Συνεδριάζει την Τετάρτη 8/10/2014 και ώρα 17.00 με 27 θέματα

Την Τετάρτη 8/10/2014 και ώρα 17.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων. 

Πρόκειται για την 3η τακτική Συνεδρίαση από την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου. Στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται τα παρακάτω 27 θέματα: 



1.Τροποποίηση της  138/2014 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού  υπευθύνου  πυρασφάλειας ελικοδρομίου Αντικυθήρων.
2.Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης .
3.Μεταστέγαση του ΑΤ Κυθήρων στο κτίριο του πρώην Επαρχείου.
4.Κατανομή  κρατικής  επιχορήγησης για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολείων  της Νήσου Κυθήρων.
5.Κατανομή ετήσιας τακτικής επιχορήγησης στο ΝΠΔΔ «Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο-Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Κυθήρων».
6.Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου.

7. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Επισκευή υποστέγου πλατείας Ποταμού».
8. Έγκριση  1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα (τακτοποιητικός) του έργου «Κατασκευή αγωγών ομβρίων Τ.Κ. Λιβαδίου».
9. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα  του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης  Τ.Κ. Λιβαδίου».
10.Τροποποίηση της 115/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Νικόλαο Σουρή με τίτλο «Ασφαλτόστρωση οδού προς Μελιδόνι».
O κ. Λάζαρος Βέζος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


11. Τροποποίηση της 116/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Αλέξιο Μαρινόπουλο με τίτλο «Οδοποιία Τοπικού Διαμερίσματος Μητάτων».
12.Τροποποίηση της 117/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Μαρίνο Λαζάρου & Συν.ΕΕ  με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας και κεντρικής οδού οικισμού  Μυλοποτάμου  Κυθήρων».
13.Τροποποίηση της 118/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Αλέξιο Μαρινόπουλο   με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Δοκάνων».
14.Τροποποίηση της 119/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Γεώργιο Άσπρο    με τίτλο «Αντικατάσταση επέκταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Λογοθετιανίκων».
15.Τροποποίηση της 120/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Παναγιώτη Τσαουσίδη   με τίτλο «Βελτίωση οδού προς Κακή Λαγκάδα».
16.Τροποποίηση της 121/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Αλέξιο Μαρινόπουλο «Διαμόρφωση ασφαλτόστρωση παρκινγκ Χώρας».
17.Τροποποίηση της 122/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων, Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Αλέξιο Μαρινόπουλο «Ασφαλτόστρωση  οδού προς Τροχάλια Παναγία Ορφανή».
18.Χαρακτηρισμός ξενοδοχειακής επιχείρησης ως εποχικής και υπολογισμού τελών καθαριότητας και φωτισμού βάση πραγματικού χρόνου λειτουργίας  του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας Γεωργίου Δημόπουλου.
19. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος της επιτροπής παραλαβής – βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών (παροχής υπηρεσιών) και προμηθειών για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου που διενεργούνται με διαγωνισμό και απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρ. 67 του Π.Δ. 28/80.
20.Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος της επιτροπής παραλαβής – βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών, (παροχής υπηρεσιών), που διενεργούνται με διαγωνισμό και απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρ. 67 του Π.Δ. 28/80 πλην οχημάτων.
21.Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών παροχής υπηρεσιών (εργασιών) και αξιολόγησης υποβαλλόμενων προσφορών για το έτος 2014.
22.Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων αξίας  έως 5.869,40 Ευρώ για το έτος 2014.
23.Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων αξίας άνω των 5.869,40 Ευρώ.
24. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Σωτήρη Μαγουλά  με τίτλο «Αποκατάσταση λιθόκτιστων Τοπικής Κοινότητας Κυθήρων».
25. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο Χρήστο Μαρασιώνη με τίτλο «Βελτίωση Τοπικού Διαμερίσματος Καραβά».
26.Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης «Ψηφιακή πύλη ενημέρωσης του Πολίτη Δήμου Κυθήρων».
27.Χορήγηση βεβαίωσης παλαιότητας αγροτεμαχίου Σταυρινουδάκη Χαράλαμπου.

Πηγή : Πηγή Κυθήρων