Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς Αθηνών (ΚΑΠΑ) : Εναρξη από χθές το βράδυ της χειμερινής περιόδου με Αγιασμό

Την Παρασκευή 3/10/2014 (δείτε το προηγούμενο το κάλεσμα του Προέδρου) ξεκίνησε τη χειμερινή δραστηριότητα της η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών (ΚΑΠΑ). Η εκδήλωση ξεκίνησε  με τον καθιερωμένο αγιασμό. Ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Δ.Σ κ. Βρεττού Κυπριώτη ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο αλλά κυρίως τα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν και φέτος τα χορευτικά και μουσικά τμήματα της ΚΑΠΑ.




Στη συνέχεια παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πλούσιο πρόγραμμα της αδελφότητας για την περίοδο 2014-2015.

Σαν αντίδοτο στην κρίση έκανε δώρο στα νέα παιδιά μικρούς κουμπαράδες, προτρέποντάς τους να επιχειρήσουν να τα γεμίσουν με νομίσματα.

Τα μέλη του τμήματος γυναικών μοίρασαν στον κόσμο γλυκά, αναψυκτικά  και φυσικά άφθονη τσιπούρα. 



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Κυθήριοι, οι οποίοι είχαν μια πρώτη ευκαιρία να ανταλλάξουν μεταξύ τους τις καλοκαιρινές εμπειρίες τους από το Τσιρίγο και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή το βράδυ να αρχίσουν τις τακτικές….συνεδριάσεις τους στον 3ο όροφο.




Ο Αγιασμός.  Ο Πρόεδρος της ΚΑΠΑ κ, Βρεττός Κυπριώτης,ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παρίσης (αριστερά),και τα δύο από τα μέλη του ΔΣ, η κα. Καλυψώ Μιχαλακάκη και ο κ. Μανόλης Στάθης (είναι και Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων).

Ο κ. Βρεττός Κυπριώτης δίνει τους κουμπαράδες στα μικρά παιδιά




Μερικοί από τους χθεσινούς μικρούς της ΚΑΠΑ και σημερινούς μεγάλους, Μιχάλης Σκλάβος, Γιάννης  Κ. Στάθης, Αλέξης Καλοπαίδης, Παντελής Πλατής, Γιώργος Στάθης, Γιάννης Στάθης. Πήραν και αυτοί τον κουμπαρά τους από τον Πρόεδρο.

 Οι δάσκαλοι, χορού κ. Ν. Καζάκη και Μουσικής κ. Μ. Στάθης




 Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΠΑ κ. Δημήτρης Παρίσης
Ο κ. Βρεττός Κυπριώτης (οικονομολόγος) και ο κ. Δημήτρης Λουράντος (δάσκαλος), συζητούν περί αποταμίευσης και κουμπαρά. Ο Δάσκαλος διδάσκει τον Οικονομολόγο ή αντίθετα ?


Φωτογραφίες Γιώργος Στάθης