Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων : Κοπή Πίτας


Με μια σεμνή τελετή και εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο Kυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων έκοψε την πίτα του στη καφετέρια la stada, παρουσία του Αντιδημάρχου κύριου Κομηνού Γεώργιου καθώς και των δημοτικών συμβούλων Μεγαλοκονόμου Παναγιώτη και Πρωτοψάλτη Μιχαήλ και μελών του Συλλόγου αλλά και φίλων. Πριν τη κοπή της πίτας έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του Συλλόγου για την κατάσταση του Συλλόγου και τα πεπραγμένα ως τώρα καθώς και τους μελλοντικούς στόχους. 
Από τα σημαντικά που ειπώθηκαν ήταν η πρόθεση του Συλλόγου από την 
επόμενη κυνηγετική σαιζόν να μην ξανά επιβληθεί η έκτακτη εισφορά των 20 ευρώ, το πρόγραμμα εμπλουτισμού με πέρδικες Γκρέκα διάρκειας 3 χρόνων, οι καλές σχέσεις και η συνεργασία με την Δ΄.Κ.Ο.Σ.Ε,η έναρξη σύντομα εκπαιδευτηρίου ιχνηλατών μέσα στο εκτροφείο του Συλλόγου και η λαχειοφόρο αγορά που ξεκίνησε ο Σύλλογος για δύο όπλα.
Παράλληλα ο Σύλλογος δήλωσε την προθυμία του να εργαστεί για το μέλλον του κυνηγίου στο νησί με έμφαση στο ενδημικό θήραμα και ζήτησε την συνεργασία και την βοήθεια των μελών του.
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν το νέο μέλος του Συλλόγου ο Μιχάλης Πρωτοψάλτης που κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα λαγό που ήταν δωρεά για το φλουρί από μέλος του Συλλόγου.
Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων εύχεται στα μέλη και τους φίλους του να έχουμε μία καλή χρονιά με αρκετά θηράματα, ευχάριστες και ασφαλείς εξόδους και ο Αύγουστος που θα έρθει να έχει την ίδια ρυθμιστική με φέτος.








Πηγή : Κυνηγετικός Σύλλογος Κυθήρων (facebook)