Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Κατσαφάδος : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος  βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά  κατά την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου για το 2015.
Ο κ. Κατσαφάδος σε δήλωσή του επισήμανε ότι «το λιμάνι του Πειραιά εκτός από ένα διεθνές διακομιστικό κέντρο μπορεί να γίνει ο πιο επισκέψιμος προορισμός της παγκόσμιας κρουαζιέρας.»

Το ζητούμενο, όπως επισήμανε, είναι η αναβάθμιση των υποστηρικτικών υπηρεσιών, η ολοκληρωμένη πολιτική προβολής και προώθησης, έτσι ώστε το πρώτο λιμάνι της χώρας να γίνει homeport και δημοφιλής προορισμός στο θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα.
Εμφάνιση IMG_1776.JPG«Το μεγάλο ζητούμενο είναι οι τουρίστες να επισκέπτονται τον Πειραιά, τα αξιοθέατα όπως το Δημοτικό Θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα εμπορικά και τα καταστήματα εστίασης, καθώς και τις όμορφες παραλίες του,» επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής.
Ο Βουλευτής της ΝΔ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οδηγούς ταξί που βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου τους.
Ο κ. Κατσαφάδος, περιόδευσε στο κέντρο και στις γειτονιές του Πειραιά όπου τον υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα ακούγοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Ο Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, παραβρέθηκε και στην κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «Φοίνικας», όπου βράβευσε μία νεαρή κοπέλα μέλος του Συλλόγου, που πέρασε  σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα.

Αύριο, ο κ. Κώστας Κατσαφάδος θα παραβρεθεί σε κεντρικό καφέ του Πειραιά μετά από πρόσκληση δικηγόρων φίλων του για να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο νομικός κόσμος. 

Εμφάνιση IMG_1763.JPG

Εμφάνιση IMG_1852.JPG

Εμφάνιση IMG_1822.JPG


Πηγή : Πολιτικό Γραφείο Κ. Κατσαφάδου