Κυριακή 3 Μαΐου 2015

5ος δρόμος Σεμπρεβίβας 3 Μαΐου 2015


Ενσωματωμένη εικόνα 1Μια ηλιόλουστη ημέρα και μια πλατεία γεμάτη κόσμο που χειροκροτούσε μικρούς και μεγάλους δρομείς, ήταν αρκετά για να προσφέρουν ένα υπέροχο αγώνα τρεξίματος στον Ποταμό σήμερα το πρωί. Οι δύο αγώνες δρόμου 3 χλμ. και 6 χλμ. που διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων έφεραν χαμόγελα αλλά και αρκετή κούραση στους 120 δρομείς που συμμετείχαν.





Για φέτος η διοργάνωση προτίμησε τον Ποταμό και η επιλογή φάνηκε σωστή. Τον αγώνα αγκάλιασε η τοπική κοινότητα και τα καταστήματα, συμμετέχοντας και οικονομικά στην αγορά του ποδήλατου που κληρώθηκε στο τέλος των αγώνων.
Οι περισσότεροι άπειροι και νέοι δρομείς από όλες τις ηλικίες απόλαυσαν την γλυκιά γεύση του τερματισμού σε ένα αγώνα δρόμου που βγήκαν όλοι νικητές.

Οι συμμετέχοντες δρομείς βραβεύτηκαν με αναμνηστικό μετάλλιο και καπελάκι τζόκεϊ, ενώ οι πρώτοι κάθε κατηγορίας στα 6 χλμ. πήραν και κύπελλο. Ο δρόμος της Σεμπρεβίβας έχει καθιερωθεί πλέον στις καρδιές των Κυθήριων με δύο αγώνες το χρόνο, δίνοντας την αναγκαία αυτοπεποίθηση στους διοργανωτές για να συνεχίσουν.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κομηνός και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Λάζαρος Βέζος οι οποίοι έκαναν και τις απονομές. Ο δήμαρχος σε σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους δεσμεύτηκε να βοηθήσει το έργο του Ν. Ο. Κυθήρων αλλά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στα Κύθηρα γενικότερα.

Ευχαριστούμε, όλους τους δρομείς που συμμετείχαν, τα καταστήματα της περιοχής για την φιλοξενία και τις δωρεές τους, την ομάδα εθελοντικής διάσωσης Κυθήρων, την Τίνα Ταμβάκη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης, τους φαροφύλακες Κυθήρων Μιχάλη και Αλέκο Ντοκόπουλο, την αστυνομία Κυθήρων, την Φιλαρμονική Κυθήρων αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κυθήρων.


Χορηγοί 5ης Σεμπρεβίβας: Χλάμπεας - Κρεαταγορά, κατάστημα YOU - Πολύεδρο, Φούρνος ποταμού - Χρυσαφίτη, Γλυτσός - μεταφορική, Φαρμακείο - Μάνος Τριφύλλης, Ματίνα Σαμίου είδη δώρων, Ανθή Σαμίου - Χρυσοχοείο, Μανώλης Σάμιος - Ανθοπωλείο, καφέ Αστικόν, Νοταράς ηλεκτρικά είδη, Καρίνος Παναγιώτης

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
3χλμ. Αγόρια
                        1. Σούλκο Φίλιππος
                        2. Αλμπι Ατίφι
                        3. Λεονάρντο Λούσι

3χλμ. Κορίτσια
                        1. Μητρολάρη Καλλιόπη
                        2. Καλλιγέρου Ελέσσα
                        3. Κονταξή Αγγελική


6 χλμ. Ανδρες 18+
                        1. Χλαμπέας Βαγγέλης
                        2. Παναγιωτάκης Αρτέμης
                        3. Σάμιος Θανάσης

6 χλμ. Γυναίκες 18+
                        1. Κοντολέων Μαρία
                        2. Ζαντιώτη Χριστίνα
                        3. Σουρή Μαρία

6χλμ Παίδων (1997-1998)
                        1. Ελμασάι Γουλιαν
                        2. Τζωρτζόπουλος Θανάσης
                        3. Μητρολάρι Σταύρος

6χλμ. Παμπαίδες (1999-2002)
                        1. Ζενελάι Τζέσυ
                        2. Καψάλης Γιώργος
                        3. Εσμεράλντι Κιόρι

6χλμ. Πανκορασίδες (1999-2002)
                        1. Βερυτόβα Ελευθερία
                        2. Σελεμάι Κέμο

                        3. Αργύρη Αουρόρα 
Πηγή: Δελτίο Τύπου ΝΟΚ - Κώστας Μπέλμπας