Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Σύλλογος Γονέων Λυκείου Κυθήρων: Επικοινωνία με την εταιρεία interland travel σχετικά με τα 6 δρομολόγια που έχει αναλάβει


Μετά από αρκετές προσπάθειες ,ο Σύλλογος Γονέων Λυκείου Κυθήρων κατάφερε να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της εταιρίας Interland travel, (interland travel.gr) που έχει άναλάβει να εκτελέσει τα 6 από τα δρομολόγια των Κυθήρων, κ. Ιάκωβο Μπουχώρη ο οποίος τους ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια έχει δώσει εντολή στην εταιρία του να μην ξεκινήσει τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες που εκτιμά ότι θα λυθούν εντός της εβδομάδας.
Στην ερώτησή  αν προτίθεται να εκτελέσει τα δρομολόγια αφού λάβει την έγκριση της Περιφέρειας ακόμα και αν το θέμα δεν έχει περάσει από το Ελεγκτικό Συνέδρειο φάνηκε θετικός χωρίς όμως να δεσμευτεί γι' αυτό. Είπε πως θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Σύλλογο Γονέων. Συμπερασματικά αναφέρουμε ότι το θέμα απ' ότι φαίνεται το χειρίζεται ακόμα η Περιφέρεια και υποθέτουμε ότι θα λυθεί εντός της εβδομάδας.

Πηγή : Σύλλογος Γονέων Λυκείου Κυθήρων(facebook)