Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Βιβλιοθήκη Κυθήρων : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΜΗΝΟΥ

Προσφάτως υποδεχθήκαμε μιαν εξαιρετική προσφορά προς την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Ο Παναγιώτης Κομηνός παραχώρησε για αόριστο χρόνο ένα ηχοσύστημα υψηλής ευκρίνειας αποτελούμενο από μία συσκευή αναπαραγωγής δίσκων ακτίνας (cd player), έναν προενισχυτή, έναν τελικό ενισχυτή και δύο ηχεία χειροποίητης κατασκευής.
Η αξία του ηχοσυστήματος αναβιβάζει την συγκεκριμένη παραχώρηση χρήσης σε μία από τις σημαντικότερες προσφορές, η δε ποιότητα του παραγόμενου ήχου καθιστά την κεντρική αίθουσα της Βιβλιοθήκης επαρκή χώρο ακροάσεων υψηλών απαιτήσεων.
Η ακάματη εργασία και η επιμελής τοποθέτηση, η ακρίβεια των ρυθμίσεων με την συνεχή επιδιόρθωση ανεπαίσθητων ηχητικών αποκλίσεων, η εν γένει επιμονή του Παναγιώτη στην ποιότητα αποδεικνύουν την κοινή πεποίθηση του νησιού ότι πρόκειται για έναν μανιακό του καθαρού ήχου, έναν εμπνευσμένο ευρεσιτέχνη και -κατά την ώρα- για έναν ... πατενταδόρο περιωπής. Ως εκ τούτου, η αποδοχή της ευγενούς παραχώρησής του ισοδυναμεί με ανάληψη ευθύνης ώστε να εξακολουθήσουμε να αξίζουμε την εμπιστοσύνη τόσο γενναιόδωρων χορηγητών.

Πηγή : Kyhtera Library ( facebook )