Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Κασιμάτης : Ευχαριστήρια Επιστολή

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
 Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στο Ποτάμι.  Χάρη σε σας συγκέντρωσα 977 ψήφους στην Α΄ Πειραιά κάνοντας μόνο 2 εβδομάδες προεκλογική εκστρατεία. Ειδικά στα Κύθηρα το ποσοστό του ποταμιού (10.5%) ήταν ένα απο τα υψηλότερα στην επικράτεια.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους με βοήθησαν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια, είτε ψήφισαν ποτάμι, είτε όχι. Η εμπειρία που απέκτησα από αυτήν την προσπάθεια ήταν πολύ σημαντική και ελπίζω να μου φανεί χρήσιμη στο μέλλον.


Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ καθοριστικοί για την χώρα μας. Το ποτάμι και εγώ προσωπικά, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στήν ομαλή πορεία της χώρας με σύνεση και νηφαλιότητα. Το ποτάμι θα βοηθήσει να προωθηθούν όλες εκείνες οι αλλαγές για μια νέα Ελλάδα. Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τον τόπο.
Αν και δεν θα είμαι στην βουλή θα υποστηρίζω, με όποιο τρόπο μπορώ, τις καλές προτάσεις της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων, και θα αντιτίθεμαι σε αυτές που διαφωνώ. Το ίδιο θα κάνω και με τις θέσεις του Ποταμιού.    
Ελπίζω και θέλω να συμμετάσχω στις συζητήσεις, που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, για ενα μακροχρόνιο σχεδιασμό για την παραγωγική ανασυγκρότηση των Κυθήρων / Αντικυθήρων, Πειραιά, Νήσων και γενικότερα της Ελλάδας.

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Κασιμάτης